13 Ağustos 2011 Cumartesi

aşık olan insanın iğrençleşmesi


evet böyle de bir gerçek var

etrafınızda sürekli karşılaştığınız, ' aha da ben bunu biliyorum bizim bi arkadas vardı tam da böyleydi ' diyebileceğiniz bir durumdur kendinizde varsa da kabullenmeniz zaman alabilir. (sad but true)

daha da açıklayıcı olması için buyrunuz şemayla açıklayalım
;

vaka 1;
kendisi çokça daha hayatı çözememiş, ne şekilde yön vereceğini bilemeyen son derece kararsız bir gençtir,

ilişki kavramından habersizdir bu sebeple düzgün bir ilişki yürütemez, eğer böyle bi ilişki içine girmiş bulunduysanız da pek bişeye benzetemezsiniz,

karşılıklı halisünasyon olarak algılanıp yok sayılabilir.gencimize tavsiyemiz, gitsin bi zahmet önce kendisine bi hayat felsefesi falan bulsun.


vaka 2;
kendileri yapışık ikizlikle sevgili olmayı birbirine karıştırmış aklı bulanmış insanlardır, her yere onunla giderler,

her şeyi beraber yaparlar, aynı renk giyinirler falan insanın tiksinesi gelir.her ilişkilerine hayatının aşkı oymuş , o kişi doğru insanmış gibi davranırlar.

sürekli birbirlerine askım, canım ,bitanem, böcüğüm, kelebeğim diye hitap ederler isimlerini söylerlerse kesin bi tartışma moduna girerler.

birbirlerine günde bi milyon tane mesaj atıp sürekli koordinat tayini yaparlar.

bu kişiler genelde arkadaşlarına da ilişkilerinden dolayı yamuk yaparlar bi süre sonra ilişki bitip ayrıldıklarında mal gibi kalmamaları açısından arada arkadaşlarıyla da buluşup normal insanlarla takılmalarını ve kendilerine düzgün bi kişilik bulmalarını öneriyorum.


vaka 3 ; hemen evlenmek isteyen insanlardır. biz ciddi düşünüyoruz şeklinde etrafa lanse edilir bu durum yüzükler falan takılır,

erkek ne derse yapılır,kızlar kriz gecirir falan. kimseyle dışarı çıkılmaz, etraf karşı cins tarafından izole edilir.

nedir dertleri bilinmez. nikah şekerine kadar düşünülür sonra bi bakmışsınız ayrılmışlardır,çok bilmiş teyzelerin 'zaten olcak gibi değildi, şimdiki gençler söyle böyle ' şeklinde yorumlarına sebep olur.

kendilerine çocuklarına geri dönüp asıl problemi bulmalarını öneriyorum.


vaka 4;
herkesi potansiyel sevgili olarak gören insanlardır,

en gıcık olunanı da budur sanırım.

herkesle ilgili o ince detayları direk kafasına kaydedip dataları sürekli etrafına aktarır.

arkadaşları tarafından 'yeter artık bi sevgili bul da bitsin bu işkence' şeklinde yorumlanır.kendilerine insanları rahat bırakmalarını öneriyorum.


eğer çevrenizde bu durumlardan muzdarip insanlar varsa lütfen topluma kazandırın.

Hiç yorum yok: